Adresa.  Savska cesta 179, Zagreb

Telefon.  +385 1 36 68 909

Mail.  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dobro je odlučiti se za kvalitetne naočalne leće

Volite nositi naočale zbog velikog izbora okvira koje će dodatno istaknuti vaše oči ili vam savršeno pristajati uz lice, no osim dobrih okvira itekako su važne i savršene leće. O njima ovisi u konačnici hoće li vaš vid biti besprijekoran, a oči dovoljno odmorne bez neželjenih smetnji. Ujedno, one su vaš prozor u okruženje i pomažu vam jasno razaznati svaki i iole sićušan detalj. Naravno, ako ste odabrali kvalitetne leće koje zadovoljavaju i najzahtjevnije nositelje koji teže bistroj jasnoći vida, a gotovo neprimjetnom nošenju.


Naočalnih leća danas imamo na izbor, a odlučujemo se za one koje su nam ne samo cjenovno prihvatljive, već težimo da nam budu kvalitetne,  da ih ne osjetimo, odnosno da nam nisu stakla predebela i teška, da nam ne smetaju, već budu potpuno učinkovite i po mogućnosti s dodatnim funkcijama.


Jasnoća vida očima će podariti ne samo estetiku uz dobre okvire, već će ih odgovarajuće leće štititi od refleksija, štetnih UV zraka i plavog svjetla. Ono što je zasigurno važno jest i činjenica kako je pri odabiru leća iznimno važno i jesu li otporne na ogrebotine, prljavštinu, prašinu i vodu. Kvalitetne naočalne leće  zadovoljavaju sve navedene funkcije. 


a zdravlje očiju i dobar vid svakako se valja potruditi, no zahvaljujući suvremenim rješenjima kakva imaju današnje leće doista možete birati koje sve karakteristike želite na vašim naočalama. U dobre leće svakako se isplati uložiti jer izbjeći ćete sve neželjene posljedice koje se mogu javiti kod manje kvalitetnih. Vjerojatno želite da ne osjetite težinu stakala na nosu, da vam se naočalne leće lako čiste, te da vam je svejedno je li dan ili noć te jeste li u otvorenom ili zatvorenom prostoru.


Naočale koje nosite trebaju odoljeti svim navedenim izazovima i biti vaše najdecentnije, a opet najsuvremenije pomagalo koje imate. Za zdravlje očiju između ostalog, svakako su važne i leće koje nosite. Uvijek je dobro konzultirati se s optičarom koji vam može ovisno o potrebama preporučiti što je sve dobro ugraditi u vaše leće jer one su vam najviše nosivo pomagalo koje koristite. Trebate li dodatnih pitanja ili savjeta o naočalnim lećama svakako je pravo vrijeme za posjetiti Moju optiku jer ćemo Vam sa sigurnošću i profesionalnošću moći sve odgovoriti, a vi ćete ponovno moći imati jasan Fokus na bitno.

Vezane novosti